Vellen bomen stadstuinVellen boom met hoogtewerkerversnipperen van takken-snoeien van bomen-afzagen bomen-devriendt agroBoomwortels frezenSnoeien en vellen van bomen Devriendt-agro te roosdaal

VERHAKSELEN VAN TAKKEN

“Voor elke locatie de juiste hakselaar”

Versnipperen, verhakselen van bomen, takken, struiken,… is geen probleem voor onze machines.

Wij hebben verschillende versnipperaars van compacte hakselaars om door een woning te rijden tot grote bosbouw hakselaars waar gehele bomen versnipperd worden.

Onze houthakselaars zijn afgestemd op de werf en toegankelijk ervan. Versnipperen van takken en bomen vormen geen probleem:

  • 1 Onze kleinste compacte hakselaar is slechts 75cm breed. Hiermee werken we in kleine tuinen, stadstuinen. We rijden hiermee zelfs door een huis om takken te verwerken die anders door het huis moeten.
  • 2 Hakselaar van 20cm achter de tractor met gazonbanden om geen schade te maken bij het rijden over gras af natte percelen.
  • 3 Hakselaar van 37cm met kraaninvoer ideaal bij snoei-en velwerken langs de straat of velden, eveneens op brede lucht banden
  • 4 Hakselaar 45cm met kraaninvoer ideaal voor grotere projecten, kent geen grenzen bij het verwerken van takken en bomen.

Door de kraaninvoer gaan takken direct in de hakselaar. hiernaast is het ook mogelijk om takken en bomen over afsluitingen, hagen, waterlopen,… te tillen.

Houtsnippers, hakselhout kunnen door ons meegenomen worden of kunnen ter plaatse blijven.

Neem contact op voor u takken en bomen te verwerken