Vellen bomen stadstuinVellen boom met hoogtewerkerversnipperen van takken-snoeien van bomen-afzagen bomen-devriendt agroBoomwortels frezenSnoeien en vellen van bomen Devriendt-agro te roosdaal

BOOMSTRONKEN VERWIJDEREN

Uitfrezen- verwijderen van boomstronken, boomwortels, ontstronken is het in stukken frezen van de ondergrondse delen van de boomwortels. Onze machines gaan de volledige diepte van de boomstronk. Hierna kan deze put gevuld worden met het freesmateriaal of opgevuld met een ander substraat. Hierdoor kan alles gelijk gemaakt worden om nieuwe aanplant, gras, oprit,… mogelijk te maken.


We hebben 2 stronkenfrezen in ons bezit:

  • Onze compacte allrounder die in beperkte doorgangen, tuinen, talud/hellingen kan werken. Deze machine heeft 70pk is verstelbaar in de breedte ( smalste 87cm ) en staat op een rusponderstel om geen schade aan het gras, oprit of dergelijke te doen. Deze machine is ook radio gestuurd waardoor beperkte of moeilijke doorgang geen probleem is.
  • De tractor aangedreven stronkenfrees kent geen grenzen, aangedreven door een tractor van bijna 300pk, haalt een diepte van meer dan 80cm. Deze machine is zeer snel en efficiĆ«nt bij grote diameters en bij grote hoeveelheden stronken, doorgang van 260cm is voldoende.

Boomwortels kunnen ook uitgetrokken worden door een graafkraan of lier, deze stronken worden dan afgevoerd naar het stort.

Neem contact op