Vellen bomen stadstuinVellen boom met hoogtewerkerversnipperen van takken-snoeien van bomen-afzagen bomen-devriendt agroBoomwortels frezenSnoeien en vellen van bomen Devriendt-agro te roosdaal

VELLEN VAN BOMEN


Vellen, Afzagen, verwijderen en demonteren van bomen vormen al 30jaar onze specialiteit.

Vellen, Verwijderen, demonteren van bomen in gevaarlijke en beperkte omstandigheden behoren tot onze dagelijkse bomenspecialiteit met eigen hoogtewerker van 30 meter of klimmend via touwtechnieken. Hierdoor behouden we overzicht en controle op het werk. Door deze werken in eigen beheer uit te voeren kunnen we aan de scherpste prijzen werken.


-GEEN BOOM TE HOOG-


Wij komen graag ter plaatse

Volgende vellingen zijn kinderspel voor ons: `

  1. Vellen van de boom vanop de grond, eventueel gestuurd
  2. Vellen met onze eigen hoogtewerker van 30m op tractor
  3. Vellen door specifieke touw- en klimtechnieken 
  4. Vellen met telescoopkraan / houtknipper
  5. Vellen van stormschade, beschadigde, dode, overhangende bomen

Wanneer we met onze hoogtewerker de werken niet kunnen betreden ( stadstuin, beperkte doorgang, op drassige gebieden, … ). Gaan we met specifieke klim- en touwtechnieken te werk, hierdoor is GEEN BOOM TE HOOG voor ons! Onze boomklimmers zijn Europees erkend als boomverzorgers ( ETW = European treeworker ) hierdoor zijn onze klanten zeker van veiligheid en kennis van bomen. 

Takken en stamstukken kunnen eveneens door ons verwerkt worden. Naargelang de wensen van de klant. 

Kaprijpe bomen voor de houtindustrie kunnen door geveld en klaargemaakt worden voor vervoer naar de houtzagerijen. De Kruinen kunnen opgekuisd worden, versnipperd of verzaagd tot brandhout. 

Boomwortels kunnen uitgefreesd worden. Hierdoor kan de grond gelijk gemaakt worden, of klaargemaakt voor nieuwe aanplanten. 

Tenslotte kunnen wij ook bomen in bosbestanden opsleunen zodat de prijs/kwaliteit sterk de hoogte in gaan. Daarbuiten kunnen we eveneens u bos beheren.